Понедельник, 10 31st

Последнее обновление09:31:13 AM

УКР | РУС
Добро пожаловать, Гость

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось!
(1 чел.) (1) гость
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось!

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 7 мес. назад #14323

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
  • Постов: 63
"Моя Капітошка" запрошує дорослих на нові семінари та тренінги!

Семінар для мам "Ранній розвиток малюка від 0 до 3 років"
capitoshka.net.ua/index/rannee_razvitie_...a_ot_0_do_3_let/0-96

Тренінг "Креативність. Розвиток творчого мислення."
capitoshka.net.ua/index/trening_quot_kre...kogo_myshlenija/0-97

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 6 мес. назад #14837

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Всім гарного дня!
Переглядаємо нові відеозаписи Дитячого центру "Моя Капітошка"!!!
Свято Весни 2014: capitoshka.net.ua/publ/10-1-0-10
Та фрагменти заняття з англійської мови в Групі повного дня: capitoshka.net.ua/publ/8-1-0-9
Також відео можна переглянути на нашій сторінці ВК: vk.com/y.kapitoshka

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 6 мес. назад #14920

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Ось так живе наш Дитячий садочок (фотозвіт квітень - 2014):
capitoshka.net.ua/photo/ditjachij_sadoch...iten_2014/dit_sad/19
vk.com/album213890221_193230756

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 6 мес. назад #15219

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Доброго дня, Форумчани! Гарні новини від "Моєї Капітошки" для батьків діток від 4 до 10 років!
Записуємо діток до Літнього Табору. Подробиці тут: capitoshka.net.ua/index/litnij_tabir/0-49

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 5 мес. назад #15736

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Летний лагерь "Моя Капитошка" приглашает детишек с 4 до 10 лет!!!
Бронируйте место со скидкой 15%!
capitoshka.net.ua/index/litnij_tabir/0-49

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 5 мес. назад #15862

• CЭС
  • Вне сайта
  • Fresh Boarder
  • Постов: 3
Тобто ліцензії у вас немає. І не існує такого документа , в якому написано Дитячий центр , в жодному КВЕДі не значиться таке формулювання . Будь ласка, не треба обманювати людей. Ми не такі вже й дурні. Звичайно, ліцензію на організацію дитячого садка в підвалі Вам ніхто ніколи не видасть. Так пункт 2.2.4 . «Санітарно - епідеміологічних правил і нормативів СанПіН 2.4.1.1249-03 » говорить , що не допускається розміщувати в підвальних та цокольних поверхах будинків ДНЗ приміщення для перебування дітей та приміщення медичного призначення ». А якщо у Вас дитячий центр , тоді тим більше , чому Ви організовуєте дитячий сад , Ви не маєте на це права. Ось таке замкнене коло нелегального відмивання грошей з недотриманням всіх нормативно- правових актів. Так, на жаль , в нашій країні можливо все. Ви користуєтеся безнадійним становищем нас , батьків, так як нормальних дитячих садків у нас в ЖК немає , і подітися нам нікуди. Але це триватиме до пори до часу , і тоді Вам доведеться відповісти за це беззаконня. За такі гроші , чималі гроші для середньостатистичного громадянина України , хотілося б отримувати якісні послуги по всіх рівнях починаючи з документів , ліцензії та матеріально- дидактичної бази Вашого " ​​садка " . Не полінуйтеся , почніть цей шлях заново з чистою совістю , без обману ! Ми пішли з Вашого садка , пробувши 1,5 года.Что - то сталося на одному із занять . У дитини сильний стрес . Він боїться навіть підходити до дверей " саду " . Зараз займаємося у психолога , психологічна травма , ходимо на заняття в інший дитячий клуб . Батьки , будьте уважні при виборі установи для своїх діточок! Здоров'я Вам і Вашим малюкам ! Дай Бог , щоб у нашому містечку побудували справжній дитячий садок , щоб всі дітки нашого району були в теплі і безпеці .

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 5 мес. назад #15865

• kitsulya
  • Вне сайта
  • Fresh Boarder
  • Постов: 18
А можна подумати, що інші дит. центри та дит. садочки в ЖК зназодяться з дотриманням усіх прав та норм. Частина з них також у підвалах.
Спасибо сказали: YuliaKapitoshka

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 5 мес. назад #15866

• kitsulya
  • Вне сайта
  • Fresh Boarder
  • Постов: 18
Якщо Вам так "Болить", то краще звертайтесь з питамнням будування садочка до забудовника, а не "чихвостите" Капітошку. Ми туди ходили пів рока до логопеда та психолога. Дитина була задоволена.
Спасибо сказали: YuliaKapitoshka, gorbacheva

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 5 мес. назад #15877

• CЭС
  • Вне сайта
  • Fresh Boarder
  • Постов: 3
kitsulya написал:
А можна подумати, що інші дит. центри та дит. садочки в ЖК зназодяться з дотриманням усіх прав та норм. Частина з них також у підвалах.

Коли йде мова про дитячі установи, керівництво повинно дотримуватись всіх правил та норм. Інакше, вперед на базар - займатись торгівлею, там ситуація з документами простіша.
Це дуже важливо! Якщо ми називаємося європейцями, давайте починати з себе, з кожного з нас.Тільки тоді ми зможемо побудувати європейську країну. Я За якість і прозорість в будь-яких речах. Діти-це найважливіше, що у нас є.

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 4 мес. назад #17535

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Привіт усім від Капітошки!

Уже готовий фотозвіт першої зміни (02.06.14 - 13.06.14) Літнього табору "Моя Капітошка"!!!

Переглядайте, коментуйте на сайті ВК vk.com/y.kapitoshka?w=wall213890221_163/all
Або на сайті нашого Дитячого центру: capitoshka.net.ua/photo/foto.../fotozvit...02_06_14_13_06_14/27

Приємного перегляду!!!

Також запрошуємо усіх бажаючих до нашого табору у липні! Детальна інформація тут: capitoshka.net.ua/index/litnij_tabir/0-49

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 2 года, 4 мес. назад #17655

• Katefox
  • Вне сайта
  • Junior Boarder
  • Постов: 30
CЭС написал:
Ми пішли з Вашого садка , пробувши 1,5 года.Что - то сталося на одному із занять . У дитини сильний стрес . Він боїться навіть підходити до дверей " саду " . Зараз займаємося у психолога , психологічна травма , ходимо на заняття в інший дитячий клуб .

Не могу пройти мимо...
Тоже забрала ребенка с Капитошки через несколько недель. За детьми на детской площадке (а гуляют, как правило, рядом на площадке Боголюбова 6) особо никто не смотрит из педагогов. Дети, конечно, за пределы площадки не выходят, но на самой площадке творят, что хотят.

То, что в подвальных помещениях нельзя организовывать детские центры это очень хорошо все знают. Только вот все равно деваться, то некуда. Садика нормального ведь нет.
Изменено: 2 года, 4 мес. назад от Katefox.

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 1 год, 4 мес. назад #28484

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
А це для всіх, хто так цікавився нашою ліцензією, дозвільною документацією, так старанно вивчав нормативи СанПІН, не міг просто пройти повз нашої діяльності, для всіх, кому "так боліла" наша праця!

Щиро дякуємо Вам за те, що так хвилювалися за нас та наших вихованців, що стимулювали нас, що надихали нас працювати краще і краще!

Дякуємо за Вашу турботу та переживання! І сподіваємося, що Ви знаходите час і для себе та своїх справ!
0ifAPAGw1-I.jpg
Изменено: 1 год, 4 мес. назад от YuliaKapitoshka.

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 1 год, 4 мес. назад #28487

• elko
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
  • Постов: 42
Юлия, до 7.05.2015 (дата выдачи лицензии) Вы работали без нее, тоесть нелегально?

Re: Дитячий центр "Моя Капітошка" Ми відкриваємось! 1 год, 4 мес. назад #28804

• YuliaKapitoshka
  • Вне сайта
  • Senior Boarder
Ну взагалі з моменту закінчення ремонту в приміщенні, ми звернулися в відповідні органи, які допомагали нам у підготовці потрібних документів, пошуку кадрів і так далі.
А для зміни ситуації можна балотуватися до верховної ради та взяти участь у формуванні законів, які будуть здійсненними та реальними. Тоді можливо отримання ліцензії відбуватиметься швидше.
Бажаю успіхів!
  • Страница:
  • 1
Модераторы: Kiarra, Софія Sport
Время создания страницы: 0.24 секунд
Вы здесь: Home Форум
Статьи